Personal Coaching en Ontwikkeling van Leiderschap

Willemsen HRM & Coaching is deskundig op het gebied van persoonlijke ontwikkelingstrajecten.Leiderschap
Coachtrajecten omvatten gemiddeld een 6 tot 10 tal individuele sessies van circa 2 uur waarbij steeds gebruik wordt gemaakt van professionele instrumenten. De gesprekken hebben uiteraard een vertrouwelijk karakter en worden verzorgd door een zeer ervaren coach.

Personal Coaching (met ZKM)
Voor persoonlijke coachtrajecten bent u bij Willemsen HRM & Coaching aan het juiste adres. Of het nu om de aanpak van een burnout gaat of feedback ontvangen op uw functioneren als professional of directeur.
Professionals die op een hoger managementniveau functioneren, moeten vaak constructieve feedback ontberen. Hoe hoger men in de hiërarchische ladder van de organisatie is opgeklommen des te meer medewerkers schromen kritiek te uiten naar hun leidinggevende. Een persoonlijke coach kan die feedback wél geven. Tijdens individuele sessies wordt samen bekeken en besproken wat de effecten van het gedrag van de manager op anderen zijn en hoe hij of zij effectiever kan functioneren.

U raakt telkens verzeild in conflicten met u baas en vraagt zich af waar dat toch door komt. Of u blijft het moeilijk vinden de confrontatie met uw medewerkers aan te gaan. Een coachtraject waarbij de ZKM (zelf kennis methode (www.vvzb.nl)) wordt toegepast kan dan uitkomst bieden. U krijgt zicht op de rode draad in uw leven en meer grip op uw reacties in bepaalde situaties naar uzelf en anderen. Kortom persoonlijke groei is verzekerd!

Ontwikkeling Leiderschap
Een leider worden is een ding, een goede leider zijn en blijven, daar gaat het om! Een pakket op maat is hier een ‘must’. En dat krijgt u omdat het belangrijk is en uw tijd kostbaar. Samen doorlopen we de aspecten van leidinggeven, van visie ontwikkeling tot direct leidinggeven, als corrigeren, motiveren, beoordelen en delegeren.
Vanzelfsprekend ook de specifieke vaardigheden die bij het leidinggeven en samenwerken horen.

Meer weten?