Over mijzelf

Geboeid door mensen en organisaties
Trudie willemsen
Ik ben Trudie Willemsen, geboren en opgegroeid in de bloesemrijke Betuwe.  In de tijd dat hoogstam fruitbomen het gezicht van dit vlakke kleurrijke landschap sierden. Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar een Arnhemse in de voetsporen van mijn grootouder.

Gefascineerd ben ik door ‘de mens’ in haar verschillende habitats zowel op het werk als privé. Ik wil gedrag en gevoel begrijpen, maar vooral: ik wil iets betekenen voor anderen, zowel individueel als voor teams of een organisatie. Dat bracht mij via een ICT omweg van 7 jaar, bij de Universiteit Utrecht, de faculteit psychologie. De liefde voor organisaties is ontstaan in mijn werk als HR manager en adviseur. Daarin spelen degene die de organisatie zijn: de mensen een cruciale rol. De beste ideeën voor oplossingen van problemen ontstaan bij degenen die de kennis en kunde in handen hebben. Dat is mijn overtuiging. …de organisatie dat ben jij…

Op basis van gevoelskennis en patronen

Ik werk op basis van denken, voelen en doen. Eerst moet je jezelf of je afdeling/organisatie goed leren kennen, inzicht krijgen. Vooral in gevoelens en bijvoorbeeld (emotionele) patronen die onder de oppervlakte spelen. Daar bewust gehoor aan geven is de motor van verandering voor zowel individu als afdeling/organisatie.

En dan moet je het nog wel doen natuurlijk. Samen gaan we op pad en vinden we oplossingen, waarderen we ervaringen en geven zin aan werkinhoud en leven.

No-nonsens
Ik neem je serieus als mens, team en organisatie, en help je op een duidelijke manier de oorsprong te vinden van wat er speelt. Onderweg krijg je de middelen om te kunnen groeien of je organisatie te ontwikkelen. Daarmee reikt de mijn inzet veel verder dan de vraag waarmee je binnen kwam. Jou en je team/organisatie een stap verder brengen is mijn grootste beloning.

Trudie Willemsen

Registerpsycholoog NIP/specialist Arbeid en Organisatie ®
ZKM-consultant ®

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.