Contact

Vrijblijvend contact opnemen met Willemsen HRM & Coaching kan altijd!

Vraagt u zich af hoe Willemsen HRM & Coaching werkt? Wilt u gewoon wat meer informatie voor uzelf of voor uw organisatie
of wilt u direct een afspraak maken?
Dan kunt u mij altijd even bellen op tel. 06-46085266. Laat even een boodschap achter op mijn voicemail. Ik bel u dan snel, meestal dezelfde dag, terug. Als u eerst een mailtje wilt sturen met uw vraag dan kan dat ook, of vul het contactformulier hieronder in. Ik probeer u binnen 2 werkdagen antwoord te geven.

Als u het aangenamer vindt om eerst een mailtje te sturen met uw vraag dan kan dat ook naar trudiewillemsen@icloud.com of je kunt het contactformulier hieronder invullen. Ik probeer u binnen één werkdag antwoord te geven.

Heldere afspraken

Wanneer u besluit gebruik te maken van onze diensten dan maken we vooraf heldere afspraken. Nadat u een opdracht bij ons heeft neergelegd, en deze in een persoonlijk gesprek of telefonisch is doorgenomen, ontvangt u van ons een offerte. Hierin zetten wij de inhoud van de opdracht, een voorstel voor de werkwijze en tijdsplanning en het tarief helder uiteen. Ook eventuele andere overeengekomen afspraken komen hierin te staan. Wanneer u het eens kunt zijn met de offerte gaan wij direct voor u aan de slag.

Coach en HR manager
drs. Trudie Willemsen
Telefoon nummer:
06-46085266

Adres:
Willemsen HRM & Coaching
Sweerts de Landasstraat 83
6814 DC Arnhem

E-Mail: trudiewillemsen@icloud.com